logo fossil 

 

 

 

 

AM4483Fossil, een bekende producent van horloges, sieraden en tassen, is in 1984 ontstaan toen de twee broers, Tom en Kosta Kartsosis, het idee hadden een bedrijfje te starten in de sieraden business. Het bedrijf, dat oorspronkelijk uit Dallas komt, staat voor een goede prijs/kwaliteit verhouding, wat ook terug te zien is in de doelgroep die al jarenlang interesse in het merk toont. Deze is namelijk erg breed en bestaat uit zowel dames als heren.

Houd jij van horloges met een vintage touch? Grote kans dat je dan jouw geluk niet op kan met de collectie van Fossil. De duidelijke vintage touch die het merk in al haar producten doorvoert, geven de sieraden en horloges een geheel eigen uitstraling.

Door de grote merkbekendheid die Fossil de laatste jaren heeft opgebouwd, zie je het logo van het merk ook vaak terugkomen in de producten. Dit geeft de producten een classy look, waardoor je de Fossil items dan ook met trots kunt dragen.

Ook de horloges hebben een design waar je “u” tegen zegt.JR1401 De look van de items wordt vaak bepaald door één overheersende kleur. Zo is het rosé-goud een blijvende trend, die in veel dameshorloges van Fossil wordt verwerkt. De kleine versierinkjes in de producten geven net dat beetje extra om voor Fossil te kiezen. Ook voor de man is er echter keuze genoeg. Het brede, zwarte Fossil herenhorloge met grote ronde wijzerplaat is één van de meest geliefde keuzes onder de herenproducten!  

Collectieboek Fossil