TI SENTO

In het voorjaar van 2003 lanceerde Ti Sento Milano haar eerste collectie fashion sieraden. Een zilveren sieradenlijn gebaseerd op de behoefte van het creëren van een luxe, maar toch fashionable en bovenal toegankelijke sieradencollectie.

Door de hoogst mogelijke productiekwaliteit, met de hand gezet door diamantzetters (geen lijm toegestaan), neemt Ti Sento een grote plaats in op de sieradenmarkt. 18 karaat goud en edelstenen waren toen al, maar simpelweg te duur. Sterling zilver is de oplossing gebleken, gezet met schitterende zirconia’s in prachtige vormen en maten en een scala van kleuren om bij ieder modeseizoen aan te sluiten.

Europa pikte het merk al snel op. Door de flitsende start van Ti Sento, is de collectie nu verkrijgbaar in meer dan 30 landen. De collectie is nu meer volwassen in design, stijl en look, maar heeft nooit zijn speelse charme verloren. Met meer dan 650 sieraden, uitgebracht in 2 collecties per jaar, is het Mix&Match principe omarmd. Met een breed assortiment aan ringen, armbanden, hangers en colliers, oorhangers met of zonder creoolaanhangers is alles mogelijk. De rest van de wereld zal dan ook snel volgen.